Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Sia Li

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18349393344

WhatsApp : +8618349393344

Ο αξιόπιστος συνεργάτης PCB/assembly/components cesgate-σας

April 25, 2022

Το Cesgate είναι ένας από το ΤΟΠ κατασκευαστή PCB της Κίνας, που αφιερώνεται στο εργοστάσιο της Κίνας μαζικής παραγωγής PCB και συνελεύσεων PCB, δεσμευμένο στο ενιαίο, double-sided, πολυστρωματικό PCB υψηλής ακρίβειας κατασκευαστικός, ειδικά για τις εσωτερικές και ξένες επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας για να παρέχει τις τυπωμένες υπηρεσίες παραγωγής συνελεύσεων πινάκων κυκλωμάτων.


Μετά από τα έτη ανάπτυξης, Cesgate έχει την οργάνωση μια ανεξάρτητη βάση παραγωγής PCB σε Shenzhen και Chengdu. Από την παραγωγή του, το εργοστάσιο PCB μας έχει υποστηριχθεί βαθειά και έχει εμπιστευθεί από τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες. Η παραγωγή έχει αυξηθεί σταθερά, και η μηνιαία παραγωγή (PCB) έχει φθάσει στο μήνα 30000 τετραγωνικών μέτρων.


Η κάλυψη προϊόντων περιλαμβάνει: το ενιαίο PCB, πολυστρωματικό PCB, πίνακας κυκλωμάτων σύνθετης αντίστασης, μικρόκυμα, πίνακες κυκλωμάτων υψηλής συχνότητας, παχύς πίνακας κυκλωμάτων χαλκού, οδήγησε το πιάτο αργιλίου, τις θαμμένες/τυφλές επιτροπές κυκλωμάτων τρυπών, τη μεγάλης ακρίβειας επιτροπή κυκλωμάτων, κ.λπ., τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην αυτοκίνητη, ιατρική, ασφάλεια, το στρατιωτικό, εξοπλισμό επικοινωνιών, την ηλεκτρονική, ψηφιακή TV, τη υψηλή δύναμη που οδηγούνται, το βιομηχανικό έλεγχο και άλλα είδη ηλεκτρονικής κατασκευαστικής βιομηχανίας υπηρεσιών.


Το Cesgate έχει προωθήσει τον εξοπλισμό παραγωγής πινάκων κυκλωμάτων, την προηγμένη πιέζοντας γραμμή, τον αυτόματο οπτικό ανιχνευτή A0I, CNC CNC τη μηχανή διατρήσεων, CNC έξι τη μηχανή άλεσης άξονα, την επιμηκυμένη αυτόματη μηχανή β-περικοπών, το γραφικό σύστημα επεξεργασίας ΑΓΓΕΛΙΏΝ CAM/C, τον κενό φούρνο σηράγγων μηχανών χαρακτικής, σύστημα παραγωγής ταινιών, παράλληλη μηχανή έκθεσης μεγάλης περιοχής CCD, πετώντας μηχανή δοκιμής βελόνων, αυτόματος νεροχύτης χαλκού, συγχρόνως με το προηγμένο αυτόματο σύστημα επεξεργασίας προστασίας του περιβάλλοντος.


Το Cesgate έχει περάσει ISO9001, ISO14001, ISO/TS16949, CQC και μια σειρά πιστοποίησης προσόντων, εμμένουμε πάντα «στον απευθυνόμενο στην αγορά, τεχνολογική καινοτομία ως πλεονέκτημα», για να παρέχουμε στους πελάτες υψηλό - ποιότητα, αποδοτική, έγκαιρη, κατάλληλη υπηρεσία,


Θα υποστηρίξουμε πάντα την ακεραιότητα της συνεργασίας, του αμοιβαίου οφέλους και της win-win επιχειρησιακής φιλοσοφίας, και της πλειοψηφίας των πελατών και των συνεργατών για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο αύριο. Καλωσορίστε για να μας στείλετε τα αρχεία gerber και BOM σας για μια πλήρη αναφορά.